13. tammikuuta 2013

-

Apua taas on jääny tää kirjottelu ihan kokonaa, ku en jaksa ikinä olla koneella ku tää lagaa ku viimestä päivää ja puhelimes ei toimi blogger. Ja te jotka oottelette banneria, teen ne heti ku vaan ehin, nyt on ollu tosi kiire koulun kans ja muutenki ku tää kone ei toimi kunnol.

Eilen ku menin tallille ja kävin hakee Onnin ulkoa, ihmettelin et miks sillä on vaan tallitoppa päällä ja ja olin ihan raivona ku aattelin, että onks joku ihan oikeesti laittanu sen tänne -20 pakkasee pelkällä tallitopalla, mut sit ku pääsin sinne ni sen ulkotoppa oli maassa vähän matkan päässä, ni se oli sitte ilmeisesti omatoimisesti riisunu sen, kaikki remmit oli kiinni paitsi yks mahavyö, jalkalenkkejä ei ollu, koska ne oli jostain syystä otettu pois ? ja se joutu varmaa sitte paniikkii ku se loimi oli sen päässä ja vissiin oli sitte riehunu vähän, ni jalka auki taas, sama kohta mut nyt vähän isommin. Harmittaa ku se oli lähteny paranemaa ja siinä oli jo kunnon rupi, ni sitte uudestaa auki.. Juoksutettiin Onnia vähän ja se liikku ihan puhtaasti, sen jälkee letkutin sitä ja desinfioin sen ja laitoin sen jälkee sitte tervalaastaria siihen.

nam nam.

Tänää ei ollu enää erityisen turvonnu toi jalka ja siinä oli jo ihan hyvä rupi. Menin aika kevyesti ja Onni tuntu tosi rennolta ja ei painanu kädelle, oikeeseen kierrokseen oli vähän jäykkä, mut eipä se nyt oo parii viikkoo liikkunu kunnolla, ku on ollu ties mitä kaikkea. Mut eiköhän tää nyt tästä pikkuhiljaa ois paranemaan päin, toivottavasti :)

Kännykkälaaaatu 

Hieno loimiviritys :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti