1. tammikuuta 2013

Kuulumisia

Ompas kulunu taas pitkä aika ku oon viimeks kirjotellu.. Mut siihen on hyvä syy, kone hajos. Sain sen nyt toimimaa, mut hävis kaikki kuvat ja videot ymv... Uudistin ulkoasua, nyt totaallisesti eri suuntaan, yritin tehä talvisempaa, mut en tiiä onnistuiko.. Mitä ootte mieltä? Ja tiedän, mun ilme on aika jäätävä tossa hyppykuvassa.. :D Ei se näyttäny tolta gimpissä... xd Joo anyway, ajattelin et voisin tässä joku päivä tehä sen tallipäivä videopostauksen, jos löydän kameran laturin ja ois vähän kivempi ilma, ainaista vesisadetta ja loskaa ja yök.

kännykkälaatu..
Kännykkälaatu... :D:D

 Tänää piti tehä kunnon koulutreeni, mutta eipä onnistunu, ku Onnin jalasta löyty pieni yllätys... Siinä oli siis sellanen aika hurjan näkönen haava, ja se jalka oli ihan turvonnu. Mut se oli onneks vaan pintanaarmu, ni letkutin, desinfioin ja laitoin tervalaastaria siihen. Sitte sen jälkee n. 20min talutus pihalla, vieläki on varpaat jäässä, ku kastu kengät aika tavalla :D Nyt sitte paripäivää taluttelua ja pientä köpöttelyä :)

Tässä näkyy miten paljon jalka on turvonnu, mutta haava ei näy kokonaan, onneks!

Eilen oltiin maastossa, mentii siellä pitkin mettiä Laikun kanssa, kovaa mentii ja oli kivaa :)
Sunnuntaina oli Ruupen valkku, Onni tuntu aika kivalta, ja se lähti pohkeesta hyvin eteen ja liikkuhyvin yms. esteet tais olla jossain +/- 110cm ? paikkeilla, en oo ihan varma. Viimeviikot ollaan oikeestaan vaan maastoiltu, oon sen verran ihastunu noihin maastoihin !

Maastossa yks ilta, kännykkälaatu.. :D

Joululahjaks sain uuden puhelimen, takin, vaatteita, uuden suoristusraudan (thankgod.. :D), up all night -levyn ! ja liikaa suklaata ! Mitä te saitte? :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti