25. huhtikuuta 2013

En oo taas ehtiny yhtää kirjotella tänne ku on ihan sairaasti kokeita. Enkä osaa kirjottaa mitään, ei vaan yksinkertasesti irtoo tekstiä. Nytki pitäs lukee äikän kokeesee joka on siis huomen.. En oo ees avannu kirjaa, koska olin tänää koko päivän kattomassa Ypäjällä Morriksen klinikkaa, oli muuten kohtuullisen opettavainen päivä ! Kirjotan vaan ihan nopeesti koska kirja kutsuu... :)

Joka tapauksessa oon niin ilonen! Onni liikkuu nykyään tosi kivasti, rennosti ja virkeesti. Olihan sillä matoja ja raudat alhaalla, mistä sen passiivisuus suurimmaksi osaksi johtui. Harmittaa vaan, kun en oo päässy hyppäämään pitkään aikaan. Edellisen kerran ollaan hypätty oisko ollu Ehon kisoissa ? Eli kuukausi sitte, great. Tarkoituksena olis mennä 9.5. korpparille hyppäämään ainakin 90cm. Perjantaina yritetään ehtiä vähän hyppäämään ja tiistaina onkin Robbyn valkku. Saa nähä mitä tapahtuu, ku on tosiaan aikaa edellisestä hyppäyksestä.. Loppuun vielä kuvia en muista miltä päivältä, mutta menin Onnilla ilman satulaa pitkästä aikaan. En ees muistanut miten paljon paremmin se toimii ilman satulaa !

Ja vielä vähän noista bannereista.. Sanon tän nyt tapani mukaan suoraan. Tuolla mun bannerit -sivulla lukee, että  en tällä hetkellä ota tilauksia vastaan. Tarkoitan sitä. Seuraavan kerran teen bannereita muille kesälomalla.. Koska aika ei meinaa riittää edes blogin ylläpitämiseen. Joka viikolla on vähintään 2 koetta ja muutenkin paljon läksyjä + tallille joka päivä. Viikon sisällä banneripyyntöjä on tullut 6. Ei mitään henkilökohtaista, ärsyttää vaan. Eniten se, että vielä tullaan kysymään, että miksi et vastaa ja missä banneri viipyy. Lopettakaa pliis.. :) Aamen.Odessa (Millan hoitsu)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti