5. huhtikuuta 2013

Kuulumisia

Nyt en oo taas pitkään aikaan kirjottanut mitään normaalista talleilusta (kirjotan nytkin vaan nopeesti), koska ei oo oikeen tapahtunut mitään ja en oo ollut kyllä varsinaisesti koneellakaan. Onnilla on mennyt kaikki hyvin, samoin Lucalla. Nyt en oo parin viikon aikana menny Lucalla hirveesti, joten oon voinut keskittyä kunnolla Onniin, ja se onkin tuntunut tosi hyvältä. Se ei paina enää kädelle melkeinpä yhtään, vähän vielä kiskoo ohjista jne. Laitan pari kuvaa tältä päivältä tähän, kun vihdoin ja viimein sain kuvaajan! Ja ei, Onnia ei ole potkittu kuoliaaksi. Sen karva kuluu tammi-maaliskuussa helposti, esim ryntäät on aina ihan kuluneet, ja joskus satulavyökin kuluttaa.

Saatiin nyt satula-asiat kaiketi selviks. Estesatula (Harry Dabbsin joku) vaihtuu Prestige Roma jumpiin ja koulusatula (Frank Baines Elegance) vaihtui saman valmistajan Elegance Deluxeen, joka on paranneltu versio Elegancesta. Meidän vanha koulusatula oli siis kokoa 17,5'' eli ihan liian iso, ja tuo uusi on 17'' ja tuntuu senkin istuin vähän isolta, mutta 16,5'' menisi jo ponisatulaksi, eli pitää tyytyä tuohon. Muuten on siis ihan mahtava, jopa minä rakastuin siihen, vaikka muuten koulusatulat on aika vieras käsite.

Oltiin Eholla kisoissa lauantaina 30.3. Meni tosi hyvin, tuli molemmista luokista puhas rata ja sijotukset. 80cm oltiin 5/31? ja 90cm 8/29? Laitan kisavideot tänne myöhemmin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti